Tags Posts tagged with "Tritolomania në Shqipëri"

Tag: Tritolomania në Shqipëri

Tritolomania në Shqipëri, dosjet e bujshme të mbetura pa autor

Gentjan Bejtaj, një emër i njohur për policinë dhe drejtësinë në vend, u bë shënjestër e një atentati me eksploziv. Makina e tij tip...