Tags Posts tagged with "trëndafili i zi turk!"

Tag: trëndafili i zi turk!

I vetmi në botë, trëndafili i zi turk!

Në fshatin Halfeti, gjenden trëndafilat e zinjë, të vetmit në gjithë botën. Në një fshat të vogël të Turqisë, kushtet unike të tokës, dhe...