Tags Posts tagged with "Tregu mbushet me naftë Ballshi që po shkatërron makinat"

Tag: Tregu mbushet me naftë Ballshi që po shkatërron makinat

Tregu mbushet me naftë Ballshi që po shkatërron makinat, punëtorëve të...

Me shumë se 130 punonjës të rafinerisë së ARMO-s në Fier dhe të tjerë punonjës të kompanisë në Përrenjas dhe në Vlorë protestuan sot ...