Tags Posts tagged with "Tregim/ Kur dielli fshihet/ Nga Fatbardha Alimeta"

Tag: Tregim/ Kur dielli fshihet/ Nga Fatbardha Alimeta

Tregim/ Kur dielli fshihet/ Nga Fatbardha Alimeta

Rruga sa vinte dhe shkurtohej. Hapat e saj ndaluan dhe ajo vështronte nga larg pamjen e lagjes, ndryshimet e reja si dhe lumin që...