Tags Posts tagged with "Tre veprimet që na plakin para kohe"

Tag: Tre veprimet që na plakin para kohe

Tre veprimet që na plakin para kohe

 Lista e gjërave që mund të na plakin është e pafundme. Ekspozimi i madh në diell, ëmbëlsirat dhe deri edhe pozicioni i gjumit mund...