Tags Posts tagged with "Tre shoqata vlerësojnë kontributin e disa personaliteteve malësore dhe jo vetëm"

Tag: Tre shoqata vlerësojnë kontributin e disa personaliteteve malësore dhe jo vetëm

Tre shoqata vlerësojnë kontributin e disa personaliteteve malësore dhe jo vetëm

Në prag të dy festave 28 dhe 29 nëntor , kanë qënë tre shoqata s’bashku të cilat kanë vlersuar dhe respektuar kontributin nder vite...