Tags Posts tagged with "Tingulli i dhimbjes/ Nga Fatbardha Alimeta"

Tag: Tingulli i dhimbjes/ Nga Fatbardha Alimeta

Vajza me violine dhe tingulli i dhimbjes/ Nga Fatbardha Alimeta

Shpesh kaloj në Pedonalen e Tiranës, sidomos kur është vjeshtë dua me çdo kusht të kaloj aty për dy arsye..vjeshtën e artë dhe vajzën...