Tags Posts tagged with "“Tik-tak”"

Tag: “Tik-tak”

“Tik-tak”, shshsh po vjen Denisi

  Mjafton të mbyllësh sytë dhe të dëgjosh zërin e Denis Taraj dhe menjëherë futesh në një botë magjike, surreale. 24-vjeçari i cili është "brand...