Tags Posts tagged with "Thirrje Saimirit dhe Frontit Demokratik të Ish-Bllokut: Mos guxoni ti prekni gazetarët…./ Nga Dritan Laci"

Tag: Thirrje Saimirit dhe Frontit Demokratik të Ish-Bllokut: Mos guxoni ti prekni gazetarët…./ Nga Dritan Laci

Thirrje Saimirit dhe Frontit Demokratik të Ish-Bllokut: Mos guxoni ti prekni...

Nuk është hera e parë që inidividë apo grupe mitingashësh të frymëzuar nga skalionet e majta apo të djathta, kushdo qofshin, ndërsehen në mënyrë...