Tags Posts tagged with "thirrje për të votuar z. Ahmet Bendo"

Tag: thirrje për të votuar z. Ahmet Bendo

Shoqata “Shqipëria e Re” Cremona, thirrje për të votuar z. Ahmet...

Emigrantët shqiptarë prej vitesh janë integruar në jetën sociale, ekonomike dhe kulturore të vendeve ku kanë emigruar dhe ku kanë ndërtuar jetën e tyre....