Tags Posts tagged with "Theresa May merr votëbesimin e Parlamentit"

Tag: Theresa May merr votëbesimin e Parlamentit

Theresa May merr votëbesimin e Parlamentit

Qeveria konservatore e Theresa May, e ndarë nga Brexit dhe e dobësuar nga rënia në legjislative, mori sot votëbesimin e Parlamentit falë mbështetjes së...