Tags Posts tagged with "The Economist: Shqiptarët"

Tag: The Economist: Shqiptarët

The Economist: Shqiptarët, të varfër dhe të moshuar

Fenomeni i plakjes së popullsisë po bëhet gjithnjë e më i dukshëm në Shqipëri, nxitur nga emigracioni dhe rënia e lindshmërisë. Por për fat...