Tags Posts tagged with "The Economist lëshon alarmin: Nëse BE nuk integron Shqipërinë"

Tag: The Economist lëshon alarmin: Nëse BE nuk integron Shqipërinë

The Economist lëshon alarmin: Nëse BE nuk integron Shqipërinë, ata do…

Komisioni Europian nis sot muajin e politikave intensive për të ardhmen e grupit që përbëhet nga Serbia, Shqipëria, Bosnjë Hercegovina, Kosova, Maqedonia dhe Mali...