Tags Posts tagged with "Tender dhe më pas biznes: Zbardhet kontrata e Llallës me ndërtuesin që i bleu tokën"

Tag: Tender dhe më pas biznes: Zbardhet kontrata e Llallës me ndërtuesin që i bleu tokën

Tender dhe më pas biznes: Zbardhet kontrata e Llallës me ndërtuesin...

Nga Lindita Çela   Dy muaj pas ngjitjes në krye të Prokurorisë së Përgjithshme, në shkurt të vitit 2013, Adriatik Llalla urdhëroi nisjen e procedurave të...