Tags Posts tagged with "Telefoni i palueshëm i Samsung pritet të ketë ekran 7 inç dhe një ekran dytësor"

Tag: Telefoni i palueshëm i Samsung pritet të ketë ekran 7 inç dhe një ekran dytësor

Telefoni i palueshëm i Samsung pritet të ketë ekran 7 inç...

Timothy Martin i Wall Street Journal raporton se telefoni i palueshëm dhe shumë i pritur i Samsung do të vijë në fillim të vitit...