Tags Posts tagged with "tek lëkura dhe zemra: Shikoni se çfarë i ndodh trupit tonë"

Tag: tek lëkura dhe zemra: Shikoni se çfarë i ndodh trupit tonë

Nga truri, tek lëkura dhe zemra: Shikoni se çfarë i ndodh...

Sheqeri është burimi parësor i energjisë për qelizat tuaja. Karbohidratet komplekse si niseshteja shpërbëhen në sheqerna të thjeshta gjatë tretjes dhe më pas metabolizohen...