Tags Posts tagged with "TEC-i në Korçë"

Tag: TEC-i në Korçë

TEC-i në Korçë, Klosi refuzon lejen: Nuk përmbush standardet

Qeveria ka refuzuar të japë lejen mjedisore për TEC-in në Korçë. Ministri i Mjedisit dhe Turizmit Blendi Klosi ka thënë se projekti nuk përmbush...