Tags Posts tagged with "Teatri nuk luan nga tërmeti"

Tag: Teatri nuk luan nga tërmeti

Ironike, qeveria e cilësoi godinë të rrezikshme, Teatri nuk luan nga...

Pas tërmetit të fuqishëm, Ministrja e Kultures Elva Margariti ka inspektuar disa nga institucionet kulturore, si Teatri Konbëtar i Operas dhe Baletit, Galeria Kombëtare...