Tags Posts tagged with "të varfrit akoma më të varfër"

Tag: të varfrit akoma më të varfër

Rritet pabarazia, Instat: Të pasurit po bëhen më të pasur, të...

Hendeku mes të pasurve dhe të varfërve po vazhdon të thellohet. Anketa e Buxhetit të Familjes për vitin 2016, publikuar nga Instituti i Statistikave...