Tags Posts tagged with "të transmetonin për platformat e tjera dhe online"

Tag: të transmetonin për platformat e tjera dhe online

Ja se si Digitalb ndalonte TV Klan, Top Channel dhe 13...

Autoriteti i Konkurencës disa javë më parë vendosi me një VKK, në mënyrë të prerë ndryshimin e disa pikave të marrëveshjes së Digitalb dhe...