Tags Posts tagged with "Të rinjtë “pushtuan” Muzeun Historik Kombëtar"

Tag: Të rinjtë “pushtuan” Muzeun Historik Kombëtar

Të rinjtë “pushtuan” Muzeun Historik Kombëtar

Nga Klaudio Pulaha Rrjeti Kombëtar i të Rinjve në Shqipëri, Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Bashkia e Tiranës dhe Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë...