Tags Posts tagged with "të hënën marrin mandatin 6 kandidatë të tjerë [Emrat]"

Tag: të hënën marrin mandatin 6 kandidatë të tjerë [Emrat]

“Opozita e re” në Kuvend, të hënën marrin mandatin 6 kandidatë...

Këtë të hënë Komisioni Qendror i Zgjedhjeve zyrtarisht do u japë mandatin edhe gjashtë kandidatëve nga listat vijuese të PD-së dhe LSI-së. Kandidatët që kanë...