Tags Posts tagged with "të gjitha valutat në rënie të fortë"

Tag: të gjitha valutat në rënie të fortë

Leku, “fituesi i 25 qershorit”, të gjitha valutat në rënie të...

Teorikisht, monedha e fortë nënkupton dhe një ekonomi të fortë, por në Shqipëri mbiçmimi i lekut nuk i përgjigjet një ekonomie që është ende...