Tags Posts tagged with "Të gjitha televizionet bëhen bashkë kundër Klan"

Tag: Të gjitha televizionet bëhen bashkë kundër Klan

Të gjitha televizionet bëhen bashkë kundër Klan, ja çfarë i kërkojnë...

  Televizionet në vend Report Tv, News 24, Top Channel, Vizion Plus, Ora HD dhe Ora News i janë drejtuar ditën e sotme Autoritetit të...