Tags Posts tagged with "Tatimet pezullojnë punën"

Tag: Tatimet pezullojnë punën

Goditen lokalet më të famshme në Dhërmi dhe Durrës, Tatimet pezullojnë...

Strukturat e Hetimit Tatimor dhe të Zbatimit pranë Drejtorisë së Përgjithshme të Tatimeve kanë vijuar kontrollet në subjekte që ushtrojnë aktivitet ekonomik në zonat...