Tags Posts tagged with "tani melodia ime është ajo” si ka ndryshuar jeta e Renisit pas lindjes së Aurës"

Tag: tani melodia ime është ajo” si ka ndryshuar jeta e Renisit pas lindjes së Aurës

“Jam i lodhur nga muzika, tani melodia ime është ajo” si...

Ai është pa diskutim një nga këngëtarët më të mirë të muzikës rock në vendin tonë dhe një nga pionerët e këtij zhanri në...