Tags Posts tagged with "sulmues Saliu"

Tag: sulmues Saliu

Të gjitha batutat ne sallen e parlamentit sot…

Kryeministri Edi Rama në një fjalim të gjatë sot në Parlament ka sulmuar frontalisht dy partitë e opozitës, Partinë Demokratike dhe Lëvizjen Socialiste për...