Tags Posts tagged with "Suksese të jashtëzakonshme të shqiptarëve brenda CDU-së në Republikën e Schleswig Holsteinit"

Tag: Suksese të jashtëzakonshme të shqiptarëve brenda CDU-së në Republikën e Schleswig Holsteinit

Suksese të jashtëzakonshme të shqiptarëve brenda CDU-së në Republikën e Schleswig...

Demokracia i ka disa ligje shumë të mira. Çdo gjë është e përkohshme në demokraci dhe asgjë nuk është e përjetshme. Të përkohshëm janë...