Tags Posts tagged with "Sukses jo vetëm në Shqipëri"

Tag: Sukses jo vetëm në Shqipëri

Sukses jo vetëm në Shqipëri, Alban Skënderaj nderohet me çmimin e...

Alban Skënderaj është një ndër këngëtarët më të suksesshëm në Shqipëri dhe për këtë nuk ka dyshim.   Çdo këngë e tij kthehet menjëherë në hit...