Tags Posts tagged with "Studimi shkencor: Temperaturat përvëluese do përkeqësohen vit pas viti"

Tag: Studimi shkencor: Temperaturat përvëluese do përkeqësohen vit pas viti

Studimi shkencor: Temperaturat përvëluese do përkeqësohen vit pas viti

Ngrohja globale e shkaktuar nga njeriu dhe një rritje e temperaturave në sipërfaqen e Tokës do të bashkojnë forcat për të kthyer 5 vitet...