Tags Posts tagged with "Studimi kinez: Ja dy grupet e gjakut që rrezikojnë më shumë dhe më pak nga Covid-19"

Tag: Studimi kinez: Ja dy grupet e gjakut që rrezikojnë më shumë dhe më pak nga Covid-19

Studimi kinez: Ja dy grupet e gjakut që rrezikojnë më shumë...

Një studim kinez ka analizuar prekjen e koronavirusit në trupat njerëzore duke konstatuar se tipi i grupit A të gjakut është më i rrezikuar. Kërkimet...