Tags Posts tagged with "“Stresi me dashnoren në tavolinë"

Tag: “Stresi me dashnoren në tavolinë

“Stresi me dashnoren në tavolinë, ti i zure derën”, shihni si...

  Që në momentin që lidhja e tyre u bë publike, Stresi dhe Keisi, u bënë mjaft të komentuar në media dhe rrjetet sociale. Edhe...