Tags Posts tagged with "‘S’të quaj dot kurrë e imja’…dashuria e ndaluar e gruas më të zgjuar që pa bota dhe Heidegger (LETRAT)"

Tag: ‘S’të quaj dot kurrë e imja’…dashuria e ndaluar e gruas më të zgjuar që pa bota dhe Heidegger (LETRAT)

‘S’të quaj dot kurrë e imja’…dashuria e ndaluar e gruas më...

Kur ajo ishte një studente 19-vjeçare në universitet, ra në dashuri me profesorin e saj të martuar 36-vjeçar, Martin Heidegger (26 Shtator 1889 -...