Tags Posts tagged with "Speciale/ Panairi i 18-të i Librit në Ulqin"

Tag: Speciale/ Panairi i 18-të i Librit në Ulqin

Speciale/ Panairi i 18-të i Librit në Ulqin, një dritare që...

Nga Eglantina Alliaj “Udhëto dhe lexo”, 45 shtëpi botuese sollën për pushuesit botimet e tyre më të mira   Ulqini, një qytet bregdetar me rreth 20 mijë...