Tags Posts tagged with "Sot shi në të gjithë vendin"

Tag: Sot shi në të gjithë vendin

Sot shi në të gjithë vendin, në kodrina dhe shtrëngata

Sot  ne gjysmën e qarqeve të vendit pritet të ketë reshje mesatare, deri lokalisht intensive në disa prej tyre. Ndërsa në pjesën tjetër të...