Tags Posts tagged with "Soreca: Qeveria shqiptare dhe opozita të nisin urgjentisht dialogun!"

Tag: Soreca: Qeveria shqiptare dhe opozita të nisin urgjentisht dialogun!

Soreca: Qeveria shqiptare dhe opozita të nisin urgjentisht dialogun!

Ambasadori i BE-së Luigi Soreca i ka bërë thirrje aktorëve kryesorë politikë në Shqipëri të nisin dialogun për të kapërcyer krizën politike. Soreca shkruan në...