Tags Posts tagged with "Solli në jetë një fëmijë dhe mungoi seancën e kaluar"

Tag: Solli në jetë një fëmijë dhe mungoi seancën e kaluar

Solli në jetë një fëmijë dhe mungoi seancën e kaluar, deputetja...

Ambra Borova Ambra Borova, deputetja e re e LSI nga qarku i Shkodrës mungoi seancën e kaluar dhe nuk bëri dot betimin në Kuvend. Por sot...