Tags Posts tagged with "Sofia Loren: “Ju shqiptarët jeni jo vetëm racë e mirë"

Tag: Sofia Loren: “Ju shqiptarët jeni jo vetëm racë e mirë

Sofia Loren: “Ju shqiptarët jeni jo vetëm racë e mirë, por...

Sofia Loren është një nga aktoret më të dashura për shqiptarët dhe pas kësaj deklarate kemi të gjithë një arsye më shumë, për ta...