Tags Posts tagged with "s’mund të lejojmë që prokuror dhe gjykatëse si ata në Durrës…"

Tag: s’mund të lejojmë që prokuror dhe gjykatëse si ata në Durrës…

Rama flet për grupin më të madh kriminal në vend, apel...

  Kryeministri Edi Rama ka lëshuar sërish akuza të forta në adresë të prokurorit të Durrësit dhe gjykatëses atje, duke i kërkuar Kuvendit, reagim me...