Tags Posts tagged with "SKANDALI/ Prodhimi i qofteve me mish pule e derri. Pronari: Njoh zv.drejtorin e AKU-t"

Tag: SKANDALI/ Prodhimi i qofteve me mish pule e derri. Pronari: Njoh zv.drejtorin e AKU-t

SKANDALI/ Prodhimi i qofteve me mish pule e derri. Pronari: Njoh...

Dhjamë derri, pastë pulë, stomak pule dhe erëza. Këta janë përbërsit e qofteve që shiten nëpër rrugët dhe marketet e Tiranës. Tregtarët mashtrojnë me...