Tags Posts tagged with "Skandali i gradave"

Tag: Skandali i gradave

Skandali i gradave, nën hetim kupola e policisë përfshirë Ardi Veliun

Të gjithë personat që janë marrë me organizimin dhe mbarëvajtjen e testimit për gradën komisar në Policinë e Shtetit janë nën hetim. Shërbimi për...