Tags Posts tagged with "Silda Anagnosti Çepe: Na marsh të ligat benimam!"

Tag: Silda Anagnosti Çepe: Na marsh të ligat benimam!

Silda Anagnosti Çepe: Na marsh të ligat benimam!

I nderuar benimam, Unë jam një grua. Kam qenë shtëpiake gjithë jetën megjithëse kam punuar me kohë të plotë, sepse ti dhe benimamët e tjerë...