Tags Posts tagged with "sidomos për çështje serioze"

Tag: sidomos për çështje serioze

Këto 3 shenja të horoskopit s’duhen besuar kurrë, sidomos për çështje...

Nuk ka rëndësi nëse janë të bardha apo të zeza, gënjeshtrat janë gënjeshtra, dhe sa më pak të thuhen aq më mirë do të...