Tags Posts tagged with "Si të liroheni nga njollat e errëta nën sqetulla dhe në qafë"

Tag: Si të liroheni nga njollat e errëta nën sqetulla dhe në qafë

Si të liroheni nga njollat e errëta nën sqetulla dhe në...

Ekzistojnë shumë arsye për shfaqjen e njollave të errëta në lëkurë. P.sh. rruajtja, depilimi, pickimet, ekspozimi ndaj diellit, përdorimi i deodorantëve etj. Si rregull, njollat...