Tags Posts tagged with "Si ta vendosni veroren dhe cilat janë ritet që ju sjellin fat për Ditën e Verës"

Tag: Si ta vendosni veroren dhe cilat janë ritet që ju sjellin fat për Ditën e Verës

Si ta vendosni veroren dhe cilat janë ritet që ju sjellin...

Më 14 mars të gjithë shqiptarët festojnë “Ditën e Verës”. Një festë pagane kjo e cila e ka origjinën që në lashtësi. Ndonëse shumë...