Tags Posts tagged with "Si reagoi Elisona kur kuptoi se Donaldi më parë bënte video erotike…"

Tag: Si reagoi Elisona kur kuptoi se Donaldi më parë bënte video erotike…

Si reagoi Elisona kur kuptoi se Donaldi më parë bënte video...

Çifti i eliminuar i kësaj jave në “Big Brother” ka qenë Donaldi dhe Elisona. Menjëherë pasi kanë mbërritur në studio, bashkë me opinionistët kanë...