Tags Posts tagged with "Si Elvana"

Tag: Si Elvana

Si Elvana, këngëtarja sapo vuri vulën mbi ngjyrën që do të...

Sipas Institutit të Ngjyrave, Pantone, kjo vjeshtë do të mbizotërohet nga ngjyra të ngrohta dhe të ndezura. Janë gjithsej 10 nuanca, të cilat janë...