Tags Posts tagged with "si do devijohet trafiku"

Tag: si do devijohet trafiku

ARRSH jep njoftimin e rëndësishëm, nga sot punime në këto AKSE...

Autoriteti Rrugor Shqiptar dhe Policia e Qarkullimit Rrugor informojnë median dhe opinionin publik se duke nisur nga dita e Hënë (datë 10 Shtator 2018),...