Tags Posts tagged with "Shullazi burgoset për 14 vite për zhvatje të biznesmenëve"

Tag: Shullazi burgoset për 14 vite për zhvatje të biznesmenëve

Shullazi burgoset për 14 vite për zhvatje të biznesmenëve

Gjykata e Krimeve të Rënda ka dhënë vendimin përfundimtar për Emiljano Shullazin dhe anëtarët e bandës së tij. Shullazi dënohet përfundimisht me 14 vite...