Tags Posts tagged with "Shuhen në lule të jetës vajza dhe djali shqiptar në SHBA"

Tag: Shuhen në lule të jetës vajza dhe djali shqiptar në SHBA

Shuhen në lule të jetës vajza dhe djali shqiptar në SHBA,...

  Një tragjedi e vërtetë ndodhi dje në SHBA ku një aksident fatal u mori jetën dy shqiptarëve, një vajze dhe një djali vetëm 15...